One Chance
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

One Chance

Este un forum dedicat cs-ului

AcasaWWW.ONECHANGE.FUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
minibanner We never lost
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Cuvinte-cheie
Ultimele subiecte
» Cerere admin InDiGo
Cerere Admin pe Server(HEAD) Icon_minitimeMar Sept 06, 2011 6:14 am Scris de KinetiX

» Minibanerul forumului !!!
Cerere Admin pe Server(HEAD) Icon_minitimeVin Sept 02, 2011 1:44 am Scris de KinetiX

» Admin pentru fuShu
Cerere Admin pe Server(HEAD) Icon_minitimeDum Aug 28, 2011 3:39 am Scris de KinetiX

» Model de cerere admin !!
Cerere Admin pe Server(HEAD) Icon_minitimeDum Aug 28, 2011 3:36 am Scris de KinetiX

» Regulamentul !
Cerere Admin pe Server(HEAD) Icon_minitimeDum Aug 28, 2011 3:34 am Scris de KinetiX

» OneChange a lansat SERVER DE WAR !!!
Cerere Admin pe Server(HEAD) Icon_minitimeDum Aug 28, 2011 3:26 am Scris de KinetiX

» Cerere FallenAngell
Cerere Admin pe Server(HEAD) Icon_minitimeSam Aug 27, 2011 3:02 am Scris de KinetiX

» cerere FallenAngell
Cerere Admin pe Server(HEAD) Icon_minitimeSam Aug 27, 2011 2:55 am Scris de KinetiX

» Sa numaram pana la 1000....
Cerere Admin pe Server(HEAD) Icon_minitimeMier Aug 24, 2011 7:58 am Scris de KinetiX

Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Parteneri
forum gratuit

Cerere Admin pe Server(HEAD) Rpgwar10 Cerere Admin pe Server(HEAD) Untitled-1-29
Top postatori
KinetiX
Cerere Admin pe Server(HEAD) Vote_lcapCerere Admin pe Server(HEAD) Voting_barCerere Admin pe Server(HEAD) Vote_rcap 
fuShu`phu
Cerere Admin pe Server(HEAD) Vote_lcapCerere Admin pe Server(HEAD) Voting_barCerere Admin pe Server(HEAD) Vote_rcap 
No1InTheWORLD
baNNaT£4eveR
KrisTaLL-BluE
FallenAngell
puFFy:*
suMMer
DanieL@LoLz
InDiGo
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola

Cerere Admin pe Server(HEAD)

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
baNNaT£4eveR
Admin Server
Admin Server

Puncte : 7
Data de inscriere : 23/08/2011

Cerere Admin pe Server(HEAD) Empty
MesajSubiect: Cerere Admin pe Server(HEAD)   Cerere Admin pe Server(HEAD) Icon_minitimeMar Aug 23, 2011 12:44 am

Nick : baNNaT#4eveR
Vechime : 1 zi
Cu ce ai ajutat/vei ajuta forumul : cu ce va fi nevoie
Rank-ul Dorit : Administrator , Mod , Helper etc : Admin pe Server(am admin pe Head.OneChange.Ro)
Varsta : 14
Y!M : bannat_4ever
Sus In jos
fuShu`phu
Administrator
Administrator
fuShu`phu

Puncte : 151
Data de inscriere : 22/08/2011

Cerere Admin pe Server(HEAD) Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Admin pe Server(HEAD)   Cerere Admin pe Server(HEAD) Icon_minitimeMar Aug 23, 2011 12:51 am

URAAA Inchis
Sus In jos

Cerere Admin pe Server(HEAD)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» CERERE ADMIN PE SERVER
» Cerere Head
» Cerere Head.OneChange.Ro
» Model de cerere admin !
» Model de cerere admin